Menu

ESK PRO Skate

Xcelerator-pohja yhdistettynä hiilikuidulla vahvistettuun välipohjaan tarjoaa erinomaisen kiertojäykkyyden. Kevyesti taipuva päkiän alue mahdollistaa tehokkaan potkun ylämäkihiihdossa. 3D-hiilikuituvarsi antaa riittävästi tukea kaikissa hiihtotilanteissa. 45 asteen kulmaan käännetty nauhoitusjärjestelmä estää tehokkaasti jalkaterän kiertoliikettä. Vedenpitävä, saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eristys mahdollistavat hiihtämisen ääriolosuhteissakin.

Koot: 35-50

Ovh: 479,-        Tarjous: 319,-

ECL PRO Classic

Markkinoiden halutuin perinteisen kilpahiihtokenkä. Xcelerator -pohja yhdistettynä ECL-kengän nauhoitusjärjestelmään tarjoavat jäljittelemättömän istuvuuden. Matala pohja ja laskettu kanta korottavat hiihtoasentoa ja aikaansaavat pidemmän liukuvaiheen. Riittävä kiertojäykkyys takaa poikkeuksellisen hyvän suuntavakauden.

Koot: 35-50

Ovh: 319,-        Tarjous: 229,-

ED PRO Combi

Yhdistelmäkenkä molemmille hiihtotyyleille. 3D –hiilikuituvarsi tukee riittävästi kaikissa hiihtotilanteissa ja notkea pohja mahdollistaa hiihdon myös perinteisellä tyylillä. Markkinoiden kehittynein nauhoitusjärjestelmä toimii kengän rakenteellisena osana. Se pitää kantapään paikoillaan ilman erillisiä säätömekanismeja ja estää tehokkaasti jalkaterän kiertoliikettä. Vedenpitävä, saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eristys.

Koot: 35-49

Ovh: 469,-        Tarjous: 379,-

ECL Marathon

Alpina ECL Pro Marathon - Erityisesti pitkille matkoille suunniteltu, perinteisen tyylin kilpakenkä. Hiilikuituiset, korotetut lisätuet kengän molemmilla sivuilla antavat lisätukea ja suuntavakautta laskuissa, nousuissa ja huonokuntoisilla latupohjilla. Vedenpitävä saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eriste.

Koot: 35-47

Ovh: 359,-        Tarjous: 289,-

CCL Classic

Perinteisen tyylin CCL-kengässä on 4Dry-pintamateriaali ja joustava Xcelerator-pohja. Lämmin thinsulate-eristys.

Koot: 35-49

Ovh: 269,-        Tarjous: 219,-

CCL Marathon

Erityisesti pitkänmatkan hiihtoja harrastaville suunniteltu perinteisen tyylin hiihtokenkä. Kantaosan 3D-hiilikuitutuet tukevat jalkoja pitkien suoritusten aikana.

Koot: 35-47.

Ovh: 349,-        Tarjous: 289,-

CSK Skate

CSK Skate -hiihtokengässä on Xcelerator-pohja ja 4Dry-pintamateriaali. Toimiva nauhoitusjärjestelmä ja hyvin muotoiltu lesti takaavat hyvän istuvuuden.Miellyttävä Anatomic Footbed -muotoiltu pohjallinen antaa lisää tukevuutta. Elastic Insert -kantaosa lisää istuvuutta.

Koot: 35-49

Ovh: 399,-        Tarjous: 279,-

FUSION Skate

Alpina FUSION Skate on kilpahenkinen luistelukenkä aktiiviharrastajille. Hengittävä ja vedenpitävä 4Dry-pintamateriaali ja Heel Fit kannansäätömekanismi. Tyylikkään valkoinen Xcelerator-kilpapohja.

Koot: 36-48.

Ovh: 259,-        Tarjous: 199,-

FUSION Classic

Alpina FUSION Classic on mukavasti istuva, kilpahenkinen perinteisen tyylin hiihtokenkä aktiiviharrastajille. Hengittävä ja vedenpitävä 4Dry-pintamateriaali ja Heel Fit kannansäätömekanismi. Kengissä on oikeaoppisesti taipuva Xcelerator-kilpapohja.

Koot: 36-48

Ovh: 199,-        Tarjous: 169,-

ACL / ACL EVE Classic

Miellyttävän hyvin istuvat, lämpimällä Thinsulate-eristyksellä varustetut, harrastehiihtäjille soveltuvat kenkämallit. Kengissä on R3-kilpapohja ja kilpakengistä tuttu HeelGrip -kantapään säätö. Näillä hiihtokengillä viihdyt hiihtolenkillä, vaikka vähän pitemmänkin tovin. Perinteisen tyylin ACL kengissä on paljon kalliimmista malleista tuttuja ominaisuuksia. Poikkeuksellisen tukeva kantaosa ja HeelGrip-säätö parantavat kengän ohjattavuutta ja tarkkuutta. Eve mallissa on naisille suunniteltu lesti.

Koot: 35-50

Ovh: 169,-        Tarjous: 139,-

ASK / ASK EVE Skate

Miellyttävän hyvin istuvat, lämpimällä Thinsulate-eristyksellä varustetut, harrastehiihtäjille soveltuvat kenkämallit. Kengissä on R3-kilpapohja ja kilpakengistä tuttu HeelGrip -kantapään säätö. Näillä hiihtokengillä viihdyt hiihtolenkillä, vaikka vähän pitemmänkin tovin. ASK luistelukengässä on paljon huippuominaisuuksia yhdistetty kilpailukykyiseen hintaan. Tukeva varsi ja HeelGrip-säätö pitävät jalan tukevasti paikoillaan kaikissa tilanteissa. Eve mallissa on naisille suunniteltu lesti.

koot: 35-50

Ovh: 219,-        Tarjous: 159,-

SCL Classic

Alpina SCL on perinteisen tyylin kenkä hyvin istuvalla lestillä. Lämmin thinsulate-eristys.

Koot: 36-48

Ovh: 139,-        Tarjous: 99,-

T10 / T10 EVE

Kaksikerrosrakenne, thinsulate-eristys ja neopreenistä valmistettu lumisuoja tekevän T10-hiihtokengistä erittäin miellyttävät ja lämpimät. Sopii erinomaisesti harrastus- ja kuntohiihtäjälle. 

Koot: 35-50

Ovh: 99,-        Tarjous: 79,-

T8 / T8 JR

T8 on laadukas, naisille ja miehille soveltuva, unisex-lestillä valmistettu hiihtokenkä. T8 Jr on laadukas lapsille ja nuorille suunniteltu hiihtokenkä. Lumilukko ja tilava, suomalaisille sopiva lesti.

SR Koot: 35-50              
JR Koot: 25-37

Jr: 59,-        Sr: 64,90,-   

ESK 2.0 JR Skate

Uusi, hiilikuidulla jäykistetty varsi- ja kantaosa parantavat suositun jr-kilpakengän hiihdettävyyttä entisestäänkin.
Paljon samoja huippuominaisuuksia kuin aikuisten kilpakengissäkin.

Koot: 35-42

Ovh: 269,-        Tarjous: 199,-

ED 2.0 JR Combi

Nuorten Duathlon -yhdistelmäkenkä.
Uuden 2.0 luistelukengän hiilikuitujäykisteinen kanta- ja varsirakenne yhdistettynä perinteisen kengän notkeaan pohjaan, mahdollistavat hiihtämisen molemmilla tyyleillä.

Koot: 33-42

Ovh: 249,-        Tarjous: 179,-

ECL 2.0 JR Classic

Nuorten kilpakenkä perinteiselle tyylille.
Uutuutena suuntavakautta parantava hiilikuitujäykisteinen kantaosa.

Koot: 33-42

Ovh: 189,-        Tarjous: 149,-

R Combi JR

Molemmilla hiihtotyyleillä hyvin toimiva yhdistelmäkenkä nuorille hiihtäjille.Vedenpitävät pintamateriaalit, Heel Grip -kantapään säätö ja tyylikäs kilpakenkien ulkonäkö.

Koot: 33-41

Ovh: 159,-        Tarjous: 119,-

RCL JR Classic

Perinteisen tyylin hiihtokenkä junioreille. Tyylikäs kilpakengän ulkonäkö ja uusi erittäin hyvin päkiän kohdalta taipuva pohjarakenne.

Koot: 25-40

Ovh: 109,-        Tarjous: 89,-