Menu

    

Supra X Skate

Supra X on täysin kilpahiihdon lähtökohdista suunniteltu luistelusuksi. Kevyt Aircell rakenne yhdistettynä uuteen, entistä kevyempään kärki- ja kantarakenteeseen tarjoaa entistäkin nopeamman ja helpomman hiihtosuorituksen. Uuden elastisemmin toimivan kärkirakenteen vuoksi suksi on erittäin nopea ylämäissä ja pehmeissä olosuhteissa. Erittäin kantava etuosa parantaa luistoa ylämäessä ja matala profiili takaa hyvän luiston kaikissa keliolosuhteissa. Sukset on varustettu Nano High Speed -pohjamateriaalilla, mikä parantaa luistoa kovissa nopeuksissa.

Pituudet: 181, 188 ja 193cm
Pohja: Nano High Speed / WSB
Profiilit: Hard track, Universal track
Jäykkyydet: Medium, Stiff, X-Stiff

Tarj: 539,- Ovh: 639,-

 

 

Infra X Classic

Infra X on puhtaasti kilpahiihtäjiä varten suunniteltu perinteisen tyylin suksi. Kevyt Aircell-rakenne, Nano High Speed -pohjamateriaali sekä korkea ja poikkeuksellisen elastinen voidepesä tarjoavat erinomaisen luiston kaikissa olosuhteissa, hyvistä pito-ominaisuuksista tinkimättä. Valmistetaan erikseen sekä koville että pehmeille voiteille suunnitelluilla profiileilla.

Pituudet: 188, 195, 202, 207cm
Pohja: Nano High Speed / WSB
Profiilit: Universal / Cold
Jäykkyydet: Medium, Stiff

Tarj: 539,- Ovh: 639,-

Supra C Skate

Peltonen Supra C sukset pitävät sisällään samoja huippuominaisuuksia kuin Peltonen WCR-sukset. Matalaprofiilinen runko ja uusittu, kevennetty kärki- ja kantarakenne tarjoavat poikkeuksellisen miellyttävän ja suuntavakaan hiihtonautinnon. Laajan kelialueen universal-profiili ja kilpatason pohjamateriaali varmistavat hyvän toimivuuden kaikissa keliolosuhteissa. Suksia valmistetaan ainutlaatuisen laajalla jäykkyysjakaumalla – saatavana myös raskaan sarjan hiihtäjille.

Pituudet: 181, 188 ja 193cm
Pohja: Nano High Speed
Profiilit: Universal
Jäykkyydet: Medium, Stiff, X-Stiff

Tarj: 299,- Ovh: 389,- (1-laatu)

Ps. Myös muutamia pareja 2-laatua, pieniä värivirheitä. Tarjous 229,- ilman sidettä.

 

 

Infra C Classic

Infra C -suksissa on sama helppohiihtoinen runkorakenne kuin Peltonen WCR -kilpasuksissa.Uusi korkeampi ja elastisempi voidepesä vaatii aikaisempaa vähemmän voimaa hyvän pidon aikaan saamiseksi – lopputuloksena enemmän tilaa voiteelle ja parempi luisto. Laajan kelialueen universal-profiili ja kilpatason pohjamateriaali varmistavat hyvän toimivuuden kaikissa keliolosuhteissa. Suksia valmistetaan ainutlaatuisen laajalla jäykkyysjakaumalla – saatavana myös raskaan sarjan hiihtäjille.

Pituudet: 188, 195, 202, 207cm
Pohja: Nano High Speed
Profiilit: Universal
Jäykkyydet: Medium, Stiff

Tarj: 329,- Ovh: 389,-

Infra C Skin

Infra C Skin on uutuus suksi aktiivihiihtäjille ja hyvän hiihtotekniikan omaaville harrastajille. Dynaamisesti toimiva runkorakenne ja lyhyt kilpakarva tarjoavat hyvän luiston erilaisilla alustoilla. MOVE-side valmius.

Pituudet: 181, 188, 195, 202 ja 207cm
Pohja: PRG4100
Profiilit: Universal
Jäykkyydet: Medium, Stiff, Stiff+

Tarj: 399,- Ovh: 459,-

Skin Pro

Peltonen SkinPro 2.0 - Ennennäkemättömän hyvän kuluttajapalautteen saaneiden SkinPro -pitokarvasuksien parannettu versio Rottefella MOVE-side valmiudella. Varma pito ja hyvä luisto kaikilla kunnostetuilla laduilla. Voideltavia suksia vastaava luisto, myös alamäessä ja tasatyönnössä. Peltonen SkinPro on skin-suksi, joka on alusta asti suunniteltu toimimaan yhdessä pitokarvan kanssa.

Pituudet: 174-207 cm
Pohja: PRG4100
Profiilit: Universal 
Jäykkyydet: Medium+/-, Stiff+/-, Stiff+/-

Tarj: 269,- Ovh: 444,- Sis. nnn-siteen.  80 pr hyllyssä!