Menu

RCS Skate

Premium-tason kenkien ylivoimainen voittaja: RCS Skaten uskomaton tukevuus ja voimansiirto sekä Triple-F membranen miellyttävä ilmanvaihto tekevät RSC Skatesta loisto valinnan vaativalle hiihtäjälle.

Koot: 36-48

Tarjous: 289,-     Ovh: 349,-

RC3 Skate

RC3 on erinomainen luistelukenkä harrastajalle ja harrastusta aloittelevalle. Turvallinen ja erittäin tukeva luistelukenkä. Easy Entry-nauhoitus ja mukava lesti tekevät pukemisen helpoksi. Uusi Triple-F memrane päällys pitää jalat lämpiminä ja kuivina.

Koot: 36-48

Tarjous: 149,-     Ovh: 229,-

XC Touring T4 Black

Helposti puettava Touring malli on mukava ja lämmin hiihtokenkä harrastajalle. Comfort Guard vedenpitävällä lämpövuorauksella ja joustavalla T4 pohjalla.

Koot: 36-49

Tarjous: 79,-      Ovh: 129,-

Jr Combi

Optimaalinen tulevaisuuden lahjakkuuksille. Jr. Combin tukeva Ankle Support-varsi huolehtii oikeasta liikeradasta ja tukevuudesta ja helposta potkusta olipa hiihtotapa sitten luistelu tai perinteinen.

Koot: 32-42

Tarjous: 119,-      Ovh: 179,-

XJ Sprint

XJ Sprint ei ole ainoastaan suosituin lasten ja nuorten hiihtokenkä, se on myös todellinen monitoimihiihtokenkä. Sen joustava pohja on ihanteellinen nuorelle hiihtäjälle luonnollisen kantapää - päkiä rullausliikkeen ansiosta.

Koot: 25-40

Tarjous:  69,-   Ovh: 99,-

Snowstar Black

Snowstar antaa lapsille mahdollisuuden värin valintaan: musta, pinkki tai keltainen. Olivatpa he sitten hiihtämässä tai leikkimässä, korkeavartinen hiihtokenkä varmistaa ensimmäisten hiihtokokemusten hauskuuden ja jalan pysymisen lämpimänä.

Koot: 25-33

Tarjous: 69,-      Ovh: 99,-