Menu

    

HELKAMA VENLA 26" 7V

Helkama Venla uusissa väreissä! Käsi- ja jalkajarrulla varustettu nuorten pyörä, jossa myös tavarateline vakiovarusteena. Jämäkkä runko kestää kaduilla ja poluilla vuodesta toiseen. Lähes huoltovapaata 7-vaihteista Shimano Nexus -vaihteistoa on helppo käyttää. Pyörässä on käsijarrun lisäksi perinteinen jalkajarru, joka parantaa nuoren pyöräilijän turvallisuutta.

Runko: Alumiini, Väri: Musta ja punainen
Runkokorkeus: 43 cm
Etuhaarukka: Teräs
Vaihteisto: Shimano Nexus 7
Jarrut: Jalkajarru, V-jarru edessä

Ovh: 499,00 €

 

 

HELKAMA SCORPION 26" 7V

Tässä alumiinirunkoisessa Helkama Scorpionissa on helppokäyttöinen ja luotettava Shimano Nexus napavaihde sekä tuttu ja turvallinen jalkajarru. Etupään hydraulinen levyjarru avustaa kovissa jarrutuksissa. Normaalia leveämmät 26″ renkaat (65-559) antavat pyörälle pitoa ja näyttävyyttä. Jäykän etuhaarukan myötä pyörän painoa on myös saatu kevennettyä helpottamaan käsittelyä. Pyörässä on vakiovarusteena seisontatuki ja kuvasta poiketen myös runkolukko.

Runko: Alumiini, Väri: Musta
Runkokorkeus: 38 cm
Etuhaarukka: Alumiini
Vaihteisto: Shimano Nexus 7
Jarrut: Jalkajarru, hydraulinen levyjarru edessä

Ovh: 529,00 €

 

HELKAMA SCORPION 24" 8V

Helkama Scorpion 24″ 8v tarjoaa oikean maastopyörän ajotuntumaa ja tunnelmaa. Tässä alumiinirunkoisessa nuorisopyörässä on Shimano Altus 8-vaihteet sekä käsijarrut. Leveät 65-507 renkaat antavat pitoa ja niiden iso ilmatilavuus tuo ajomukavuutta. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut edessä ja takana toimivat kelissä kuin kelissä.

Runko: Alumiini, Väri: Musta
Runkokorkeus: 30 cm
Etuhaarukka: Teräs
Vaihteisto: Shimano Altus 8v.
Jarrut: V-jarrut

Ovh: 449,00 €

HELKAMA ELLA 24"

Helkama Ella on loistava kumppani koulutielle ja harrastusmatkoille. Ihanassa Ellassa on raikas uusi väri, tukevat mutta hyvin rullaavat 24” heijastinsivurenkaat, Shimanon vaihteisto, käsijarru sekä tuttu ja turvallinen jalkajarru. Ella 24" saatavana 3- tai 7-vaihteisena.

Runko: Alumiini, Väri: Vaaleansininen
Runkokorkeus: 38.5cm
Etuhaarukka: Teräs
Vaihteisto: Shimano Nexus 3/7v.
Jarrut: Jalkajarru, V-jarru edessä

Ovh: 3-vaihteinen: 439,00 €      7-vaihteinen: 479,00 €

HELKAMA SCORPION 24" 7V

Suosittu lasten 24″ jalkajarrullinen pyörä, jossa leveiden renkaiden myötä ripaus fatbike tunnelmaa. Tässä pirteän keltaisessa pyörässä on monesta junioripyörästä tuttu helppokäyttöinen Shimano Nexus 7 napavaihteisto. Jalkajarrun lisäksi pyörässä on tehokas hydraulinen levyjarru edessä. Muhkean leveät 65-507 renkaat erottavat Scorpionin monesta muusta lasten pyörästä ja luovat polkemiseen aavistuksen fatbike tunnelmaa tarjoten laadukkaan pidon ja tasapainon ajamiseen kuoppaisemmillakin poluilla.

Runko: Alumiini
Runkokorkeus: 30 cm
Etuhaarukka: Teräs
Vaihteisto: Shimano Nexus 7
Jarrut: Jalkajarru/hydraulinen levyjarru edessä

Ovh: 499,00 €

HELKAMA SCORPION 20" 3V

Pienempien vauhtihirmujen oma Scorpion kolmella vaihteella. Tukevat ja 65mm leveät 20″ renkaat rullaavat yhtä sujuvasti asfaltilla kuin hiekkatiellä.

Runko: Alumiini, Väri: Keltainen
Runkokorkeus: 26 cm
Vaihteisto: Shimano Nexus 3
Jarrut: Jalkajarru/V-jarru edessä

Ovh: 439,00 €

HELKAMA SOMA 20" 3V

Soma ilahduttaa raikkaalla ulkomuodollaan ja erinomaisilla käyttöominaisuuksillaan. Kolmivaihteinen Shimano Nexus-vaihteisto lupaa tasaista menoa. Tavaratelineellä kulkee mukavasti reppu tai varustekassi. Pyörässä on käsijarrun lisäksi jalkajarru, joka lisää turvallisuutta yllättävissä tilanteissa.

Runko: Alumiini, Väri: Valkoinen
Runkokorkeus: 30.5cm
Etuhaarukka: Teräs
Vaihteisto: Shimano Nexus 3
Jarrut: Jalkajarru, V-jarru edessä

Ovh: 349,00 €

HELKAMA SCORPION 20" 7V

Helkama valikoimasta löydät myös käsijarrullisen version 20″ lastenpyörästä. Alumiinirungolla ja leveillä renkailla varustettu Scorpion on oiva vaihtoehto ajamisen harjotteluun ilman jalkajarrua. Leveiden renkaiden myötä se on vakaa ja tukeva pyörä ajaa ja omaksua käsijarruilla jarruttaminen. Helppokäyttöisen kiertokahva vaihdevivun avulla myös vaihteiden vaihtelu on sujuvaa. Scorpion on pyörä, jolla perheen juniori uskaltaa lähteä jo vähän pidemmillekin pyöräretkille kokeilemaan ja kokemaan pyöräilyn mahtavuus.

Runko: Alumiini, Väri: Musta
Runkokorkeus: 26 cm
Vaihteisto: Shimano TY-300
Jarrut: Jalkajarru/V-jarru edessä

Ovh: 399,00 €