Menu

    

RCS Skate WS

Nopeutta luovaa vakautta ja voimansiirtoa. RCS Skate WS -kenkä on suunniteltu parantamaan energian siirtoa ja hallintaa. Erityisesti naisten jalalle suunniteltu lesti sekä hengittävä Triple-F-kalvo, joka pitää jalat kuivana ja estää kosteuden kertymisen.

Koot: 36-42

Tarjous: 329,-

RCS Classic

RCS Classic on erinomainen valinta harrastelija/aktiivi hiihtäjälle. Parannettu kantapään vakaus, Speed ​​Lock -nauhoitus ja tasainen taipuminen tarjoavat kilpailutason tehokkuuden. Hengittävä Triple-F-kalvo pitää kosteuden poissa mukavuuden lisäämiseksi.

Koot: 36-48

Tarjous: 209,-

XC Pro

Ihanteellinen kenkä hiihtäjille, jotka haluavat viedä pohjoismaisen hiihtämisen pidemmälle: XC Pro. Todistetusti mukava Fischer-istuvuus ja täyspitkä kansi pitävät lumen poissa mukavuudesta koko päivän.

Koot: 36-48

Tarjous: 79,-

JR Combi

JR Combi on todella monipuolinen hiihtokenkä nuorille hiihtäjille perinteiseen ja luisteluhiihtoon. Tukeva monon varsi mahdollistaa vakaan hiihtokokemuksen. Joustavan TURNAMIC®-pohjallisen avulla päästään helppoon, eteenpäin vievään tekniikkaan.

Koot: 35-42

Tarjous: 129,-

RC3 Skate

Sekä joukkue- että kuntohiihtäjien suosikkivalinta, RC3 Skate tarjoaa vankan suorituskyvyn ja vastinetta rahalle. Ulkoinen nilkkamansetti ja jäykkä pohja tarjoavat oikean sivutuen ja voimansiirron. Sisällä Easy Entry Loops ja Speed Lock -nauhoitus takaavat nopean ja turvallisen istuvuuden, kun taas Thermo fit -kantaosa mukautuu jalkaan ja takaa hyvän istuvuuden. Jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina hengittävän Triple-F-kalvon ja eristyksen ansiosta.

Koot: 37-47

Tarjous: 209,-

XC Power

Erinomainen ja monipuolinen hiihtokenkä, jossa mukavuus ja tekniset ominaisuudet ovat tasapainossa. Vettähylkivä Comfort Guard -eristys pitää varpaat lämpiminä. Kosteutta hylkivä vuori ja Fischer Fresh pitävät kengän sisuksen raikkaana koko talven. TURNAMIC®-pohja mahdollistaa hyvän tasapainon suksilla ja turvallisen kävelemisen.

Koot: 36-49

Tarjous: 129,-